cat | esp | eng | Pàgina d'inici

   •    L'empresa
Productes
Ubicació
Clients
Contactar-nos
 

L'empresa


      Interior de la nau.
Poliuretanos Camarasa S.L
Passatge Tramuntana, 5
Polígon Industrial Sant Pere Molanta
08734 Olèrdola

Tel. 938 923 094

Fax. 938 923 186

 

POLIURETANOS CAMARASA S.L. ESPECIALISTA EN LA INJECCIÓ DE PEÇES EN POLIURETA

Policam, empresa fundada l’any 1999, està situada en el terme municipal d’Olèrdola, a 1 km de Vilafranca del Penedès i només a 50 km de Barcelona, en una zona d’excel·lents comunicacions.

Les bases de Policam estàn fonamentades en una llarga experiència, s’inicien en el camp del composite per després evolucionar cap els poliuretans (PUR) tècnics.

Va ser fundada amb el propòsit de treballar amb els poliuretans de més alta qualitat tècnica. Policam contacta amb Bayer® què, després de validar el nostre equip i preparació tecnològica, proporciona aquests materials, així com tot el recolzament tècnic precís per a la implementació del procés productiu. A més, ens brinda tota la tecnologia necessària per iniciar la nostra tasca.

Apostant per la qualitat, Policam inverteix en tecnologia, adquirint màquines d’alta pressió i d’alts caudals. Les dos màquines que poseeix la firma, permeten en aquests moments, produir un gran ventall de mides, aconseguint peces que van des d’uns pocs grams fins a grans peces de fins a 20 kg d’una sola injecció. Per aquest proposit diposem de 5 prensas, 2 de 70 tl., dues de 30 tn i una mes una petita de 10tn.

A més ens adequem a les característiques del poliureta que requereix el producte del nostre client, podent treballar amb diferents mòduls d’elasticitat, diferents densitats de 1200 Kg/m3 del Baydur 110 FR (acompleix norma de foc VO) a 600 Kg / m3 del Baydur 60 inclos ultimament densitat 200 kg / m3.

Des de les parets amb gruixos de 3 mm a 20 mm, depenent de les característiques tant tècniques com estètiques.

El clar objectiu de l’empresa és donar servei a d’altres empreses que necessitin petites i mitjanes sèries de peces, amb una alta qualitat tant tècnica com mecànica i d’un acabat excel·lent.

Estem especialitzats en carcasses d’aparatologia mèdica i cosmètica, treballant per a grans firmes del sector com: Diagnotics Grifols SA, Ancar SA, Sorisa SA, Enco, SA., etc.

També el sector de l’automoció és receptor dels nostres productes, Inmesa SL, Nissan i d’altres firmes que confien en els nostres materials tècnics per als seus fabricats.

Policam estructura la seva producció en els següents departaments:

  • Oficina tècnica (externalitzada en la majoria de productes).
  • Fabricació de motlles (controlada des del nostre departament tècnic).
  • Producció.
  • Acabat i pintura.
  • Control de qualitat.Aplicacions
del poliuretà (PUR)
en mottle
Poliuretà (PUR)
microcelular
BAYDUR® 110
Poliuretà (PUR)
BAYDUR® 60
Llicència d'utilització de marca
Baydur® i Desmodur®
de Bayer


Copyright 2022 Policam          Pàgina d'inici           Avís legal          Disseny Aguiló Gràfic